Blog, telefonsex

Världens bästa jobb

En del människor undrar nog hur jag kan arbeta på en sexlinje. De flesta tycker att det är lite märkligt. Själv älskar jag det!

Att få prata sex hela dagarna med kåta män och höra hur jag med bara min röst kan få dig att stöna och att sedan komma är underbart. Att veta att jag är någon du bara nästan kan få men som du längtar efter och drömmer om på avstånd, det gör mig kåt. Att få vara en del av din njutning och dina fantasier… Jag fullkomligt älskar det!

Innan varje arbetspass duschar jag länge och tvättar hela min kropp, rakar min fitta och blir ren överallt. Sedan smörjer jag in hela kroppen med en lotion som luktar gott och sprayar lite parfym på halsen. När jag är ren och insmord och doftar gott sätter jag på mig mina sexigaste underkläder och ibland ett par högklackade skor. Jag tycker om att veta att jag är snygg för dig, även om du inte kan se mig i telefonen. Jag sätter på mig mina svarta stringtrosor i spets och den lilla, lilla svarta bh:n som knappt täcker brösten men döljer mina styva vårtor. När jag förberett mig sätter jag mig och väntar och hoppas på att du ska ringa.

Medan jag väntar smeker jag mig själv så att jag är riktigt våt när du ringer. Redan när jag svarar så vet jag att du längtar efter sex lika mycket som jag gör. Då är det skönt att komma tillsammans i telefonen.
Är det märkligt att jag älskar mitt jobb?

Vill du njuta med mig? Slå en signal! Jag väntar på dig!