Blog, Lek, Naturen

Ska man skratta eller gråta

Jag tycker sex ska vara kul. Visst håller du med mig om det? Ibland blir det roligt på ett sätt som vi inte riktigt planerat.

Jag levde i en relation ett tag där vi tyckte om att göra saker som kändes lite extra spännande. Vi letade gärna upp platser där det fanns en liten risk att bli upptäckta men där vi ändå kände oss ganska trygga. I närheten av platsen vi bodde på fanns en gammal öde kyrkogård som inte många besökte. En morgon tittade vi på varandra och bestämde oss för att kyrkogården behövde bli knullad.

Fulla av skratt gick vi dit, letade upp ett ganska undanskymt hörn och började kyssa och smeka varandra. För att slippa ta av mig några kläder hade jag satt på mig en lång kjol utan trosor och min partner la mig ner på rygg i gräset mellan två omkullfallna gamla gravstenar. Vi var båda så kåta som man bara blir när man gör något som man vet att är lite förbjudet och han hade snart dragit ner gylfen och jag kunde känna hans hårda kuk inne i mig. Det var så skönt och jag fick bita honom i axeln för att inte stöna högt.

Det var skönt, ända tills… Aj! Något bet mig. Något gjorde ont.
Jag ålade mig snabbt baklänges ifrån honom och tittade ner på marken. Vi hade lagt oss mitt på en myrstig och myrorna var milt sagt irriterade över att bli störda.

Inte ens för en undergiven kvinna som jag är all smärta behaglig men i dagar efter skrattade jag för mig själv när jag såg de röda märkena efter myrornas bett på mina lår.
Det går inte alltid som man tänkt sig men roligt hade vi.