Blog, Lek, lust, sex

Sex på biblioteket

Förbjuden frukt smakar bäst, eller hur?
För några år sedan, eller egentligen ganska många år sedan nu, träffade jag en kille ibland som jag alltid var så oerhört kåt på. Det räckte med att han tittade på mig så ville jag känna honom i mig. Han tackade givtevis aldrig nej. Vilken kille skulle tacka nej till sex?

Det här var under mina studieår och en dag var vi på biblioteket och pluggade. Vi satt på var sin sida om ett bord längst in i ett avskilt rum och jag försökte verkligen koncentrera mig på mina studier trots att han satt där på andra sidan. Det gick väl inte helt bra men jag ville verkligen klara tentan. Det kändes viktigt att få ett bra omdöme i just det här ämnet.

När jag satt där med näsan nedsjunken i boken så kände jag plötsligt hur något smekte mitt ben. Hans fot hade letat sig fram till mig under bordet och smekte först mitt knä innan den fortsatte uppför låret för att slutligen landa mellan mina ben. Jag låtsades inte bry mig om vad han gjorde där på andra sidan bordet. Istället spelade jag oberörd och forsatte läsa. Inte kan jag väl påstå att jag begrep vad texten handlade om, men så lätt skulle han inte få det tänkte jag.

Hans fot fortsatte att smeka mig mellan benen. Jag kände hur jag blev våt och såg mig hastigt omrking i rummet för att se om vi var ensamma. Det var vi. Jag rodnade lite när jag tänkte på att någon skulle kunna komma in och se vad han gjorde.

Efter en stund kunde jag inte behärska mig längre. Jag började röra mig upp och ner på stolen och tryckte min pulserande fitta mot hans fot. Det var så skönt att jag verkligen fick anstränga mig för att inte stöna högt.
Samtidigt fortsatte jag låtsas läsa. Bokstävena betydde inget längre. Det enda som betydde något var det som hände i min kropp och mellan mina ben.

Han började röra foten hastigare, masserade min bultande klitoris. Jag ville så gärna ha honom. Jag ville så gärna få komma.

Vårt besök på biblioteket slutade i min säng. Äntligen fick jag min orgasm, och inte bara en. Ibland var det roligt att vara student.