Blog, Lek, lust, sensuell, sex

Nakna svenska tjejer

Jag älskar att resa. Speciellt älskar jag när resor inte alltid blir som jag har tänkt mig, åtminstone om överraskningarna är av positiv natur.

Det finns väl ingen man utanför Sveriges gränser som inte tror på myten om att nakna svenska tjejer alltid är kåta? Ibland kan det till och med vara sant!
Just nu gör covid att det är svårt att åka utomlands därför sitter jag här och drömmer mig tillbaka till den gången jag och Pia åkte till Spanien tillsammans. Det var två härliga veckor med mycket vin och skratt. Att det också skulle bli sex var en oväntad överraskning.

En kväll satt vi ensamma på en del av stranden som inte används av så många turister. Pia kastade retsamt lite sand på mig och sanden hamnade i min bikini-bh. Jag tog av mig bh:n för att borsta av mig av mig den blöta sanden när Pia tittade på mig på ett sätt hon aldrig gjort förut.
Jag skämtade lite med henne och visade upp mina bröst extra tydligt medan jag frågade om hon ville smaka på dem.
Jag behövde inte fråga två gånger. Hon böjde sig fram och jag kände hur henes tunga försiktigt nuddade min börstvårta innan hon öppnade sina läppar och började suga på bröstet. Min kropp reagerade snabbt och jag flämtade till.

Snart hade ingen av oss någon bh på sig och hungrigt började jag suga också hennes bröst medan jag smekte av henne nederdelen av bikinin. Jag älskade att känna hur hennes små, rosa vårtor hårdnade i min mun medan mina läppar sög på dem.

Vi var två nakna svenska tjejer på en strand i Spanien och vi älskade varje minut av det.

Vill du höra mer om vårt äventyr så tycker jag att du ska ringa mig!
Jag väntar här vi telefonen och längtar efter att ha det mysigt med dig!