Blog, Porrfilm

Myskväll i soffan

Jag älskar när vi tittar på porr tillsammans. Allra bäst tycker jag om att se på när två tjejer smeker varandra, kvinnor har så vackra kroppar. Jag gillar att se när de njuter.

När vi har filmkväll kryper jag ner framför dig i soffan i min sidenmorgonrock. Jag har inga trosor på mig och du ligger bakom mig och håller mitt bröst. Du kan känna hur bröstvårtan styvnar mellan dina fingar medan jag känner hur din kuk blir hård bakom mig. Jag putar lite med rumpan och trycker mig emot dig.

Att lyssna på deras stön i filmen och se hur de smeker varandra gör mig kåt och när vi sett på film en stund behövs inget förspel. Jag är så våt att du, medan du ligger kvar bakom och skedar mig, bara kan glida in med in hårda kuk i mitt trånga hål.

Vi ligger kvar där på den trånga soffan ganska länge och du rör dig in och ut i mig medan vi ser hur de kommer igen och igen och igen på skärmen framför oss. Våra stön blandas med deras. Vår njutning förstärks av att se tjejernas våta fittor i filmen. Hon låter sina fingrar röra sig ut och in i den andras fitta. Du låter din hårda kuk röra sig in och ut i mig.

Det här är vad jag kallar fredagsmys.