Blog, dildo, sexparty

Mitt första inlägg

Hej snygging! Välkommen till min blogg!

Det är jag som är Åsa. I den här bloggen vill jag ta dig med på de äventyr jag upplever i mitt liv och dela med mig av mina upplevelser i sängen och även utanför. Jag har aldrig tidigare bloggat om mitt sexliv och jag är nog lite blyg men jag vill så gärna dela det här med dig och egentligen älskar jag att prata om sex. Det gör mig så härligt pirrig.

Igår var jag på ett så kallat sexparty. Det är inte så spännande som det låter, vi hade inte sex utan istället tittade vi på en tjej som visade och sålde olika leksaker och berättade om hur man kan använda dem, ensam eller tillsammans med en partner. Jag har äntligen köpt en multivibrator, en rabbit! Jag har längtat efter en sådan i flera år nu och kan knappt vänta på att den kommer på posten så att jag kan undersäka den på alla sätt som finns. Kanske låter det jättedumt att gå på party när det är covid där ute men det var bara vi tjejer från jobbet och vi ses ändå varje dag så det kändes tryggt.

Följer du med i min blogg så lovar jag att berätta för dig när den kommit och om den fungerade. Jag förväntar mig en massa sköna orgasmer i framtiden tillsammans med min nya batteriman.

Självklart finns jag här på telefonen också för sköna och sexiga samtal med dig! Tveka inte att ringa och låta mig veta vad just du tycker om och längtar efter!