Blog, dildo

Igen och igen och igen

Jag undrar vad mina grannar tänker när de hör mig på nätterna. Jag anar att jag väckt dem mer än en gång när jag skrikit ut min orgasm, Jag är väl kanske inte den tystaste kvinnan du kan ha i en säng. Nu har jag dessutom provat en ny leksak och den vibrerar så skönt när jag leker med den. Det är en multifunktionsstav som de så fint kallas och den kan ta mig dit ingen man ännu kunnat, även om du är välkommen att anta utmaningen att visa mig att du är piggare än min nya elektroniska kompis 😉

Jag kan inte låta bli att leka med mig själv hela tiden sedan den kom på posten häromdagen och den får mig att komma igen och igen och igen när jag smeker mig själv med den. Mina orgasmer är hårdare än någonsin och jag sprutar verkligen när jag kommer. Det blir vått överallt, inte bara inne i min varma, trånga fitta utan på hela lakanet. Jag gillar ju egentligen kuk men ingen kuk kan vibrera på det viset som min nya kompis kan. Jag kan helt enkelt inte få nog av den.

Nu är jag nyfiken på om du antar min utmaning eller inte. Kan du få mig att komma lika hårt och lika många gånger som min nya vibrator? Ring mig så kan du genom att ha het telefonsex med mig bevisa för mig att en riktig man är bättre!

Puss, Åsa