Blog, Gruppsex, sex

Hon, jag, och så han…

Jag kunde inte missa hur hon satt där i hörnet på festen och tittade på mig. Hennes ögon sökte gång på gång min blick och de liksom bad mig att komma dit. Hon var en vacker kvinna och även om jag aldrig hade varit med en tjej förut så kunde jag inte undgå att både känna mig smickrad över hennes intresse och nyfiken på hur det skulle vara att röra vid hennes kurviga kropp.

Jag satt kvar i soffan en stund och pratade med mina vänner men hon släppte mig inte med blicken. Till sist såg jag tillbaka på henne och hon log och sa kom.
Jag gick fram till hörnet där hon satt, Satte mig ner framför hennes fötter och hon presenterade sig. Sedan la hon sin hand på mitt huvud och strök mig över håret.
– Vi har inte träffats förut, sa hon. Jag såg dig och visste genast att jag måste få veta mer om dig!
Vi började prata och jag insåg att vi hade massor gemensamt. Laddningen mellan oss var stark. Jag ville kyssa henne. Jag visste att det var ömsesidigt, speciellt när hon lät de fingrar som strukit över mitt hår få leta sig ner i min nacke och över min hals. Jag ryste av välbehag i hela kroppen när hon rörde vid mig och jag hade en stark längtan efter att få känna hennes fingar smeka över resten av min kropp.

Plötsligt kom hon ner från sin fåtölj, satte sig ner mitt emot mig på golvet och började massera och smeka mina fötter. Jag var i himlen.
– Har du älskat med en kvinna någon gång, frågade hon.
Jag tvingades erkänna att det hade jag ju aldrig gjort. Hon kysste mig och lovade att ta hand om mig. Det var en av de bästa kyssar jag någonsin upplevt och den tände eldar i hela min kropp. Min fitta bultade och ville bara att hon skulle kyssa även min klitoris och mina blygdläppar.

Efter en stund tog hon mig i handen och sa:
– Kom, vi går hem till mig! Jag vet någon som väntar på oss!
Nu blev jag lite nervös. Vad menade hon med att någon väntade på oss?
– Äsch, det är min man, sa hon. Han brukar inte gilla fester med massor av människor. Däremot brukar han tycka om att jag tar med mig festen hem till honom.
Hon ringde en taxi och innan jag hann tänka var vi på väg hem till en man jag aldrig mött tillsammans med en kvinna jag för en timme sedan inte visste hur mycket jag önskade att se utan kläder.
I taxin gav hon mig inte mycket tid att tänka efter eller vara rädd. Hon kysste min hals med sina läppar, nafsade mig försiktigt i örat och lät tungan leka i min nacke. Jag var så våt och så oerhört kåt att vad som helst fick hända nu. Jag ville ha henne! Jag ville ha henne överallt på min kropp! Jag var förtrollad.

Vi kom hem till hennes man och hon presenterade mig i dörren som om det var den mest naturliga sak i världen att jag var med henne hem och att hon höll mig i handen. Han tog min jacka och hängde upp den. Sedan visade han mig runt i huset och bad mig att sätta mig i soffan medan han hämtade ett glas vin.
Jag satte mig ner i deras mjuka, röda soffa och strax kom de båda och satte sig på var sin sida om mig. Plötsligt satt jag där med ett glas rött vin i min hand och kände hur hon la en hand på mitt lår och började leka med kanten på min korta kjol medan hennes man såg på mig och sakta lät en hand smeka mig uppför sidan, upp mot mitt bröst.
Jag flämtade till av åtrå! De här människorna hade gjort det här förut. De visste precis vad de gjorde.
Jag visste inte vad som förävntades av mig så jag satt kvar där och lät dem ta hand om mig på det sätt de tyckte passade bäst. Hon lät handen smeka allt högre upp under min kjol, kittlade mig lite på insidan av låret och lät den sakta och lätt nudda min fitta genom trosornas sidentyg. Jag var så våt nu att hon förmodligen kunde känna det igenom mina kläder. Så tog hon ett finger, lät det smeka kanten av mina trosor och så upp vid sidan tills hon nådde mitt våta sköte som bara längtade efter att hon skulle smeka mig.
Innan hon nått min klitoris tog hennes man mitt ansikte och samtidigt som han kysste mig kände jag hur hennes finger gled upp i mitt våta, trånga hål.
Det skulle inte krävas mycket innan det skulle gå för mig och hon var medveten om det. Hon kunde känna hur våt jag var och hur min kropp vibrerade. Därför drog hon sin hand tillbaka, tittade på mig och sa:
– Jag vill se er leka! Under tiden ska jag smeka mig själv.

Jag kröp ner ur soffan, ställde mig på knä framför hennes man och drog ner hans gylf. Sakta lät jag min mun närma sig hans hårda kuk innan jag öppnade munnen och tog den hela vägen in. Jag sneglade på min nyfunna väninna och såg hur hon tagit av sig sina trosor och satt och smekte sig själv. Hennes ögon var blanka av lust.
Jag sög hårdare och snabbare och jag kunde känna hur han närmade sig sin orgasm. Han kom hårt och snabbt i min mun och sedan sa han:
– Nu är det din tur att uppleva min mun!
Han började slicka mig och jag kände hur jag kom, lika snabbt och hårt som han gjort strax innan. Samtidigt hörde jag kvinnan stöna bredvid mig på golvet medan hon lät sina fingrar röra sig allt snabbare över sin klitoris.

Vi somnade den natten med mig i mitten i deras stora säng.
Jag vaknade av att någon åter igen kysste mig på halsen, men det är en helt annan historia.