Blog, knulla, Lek, lust, Naturen, sex, sexnoveller

Gammal kåthet rostar aldrig

Är du tjej har du säkert haft den där heta drömmen om den snyggaste killen i gymnasiet, den du aldrig kunde få men istället låg och fantiserade om hela nätterna medan du smekte dig själv under täcket. Är du man kanske du var den där killen, eller så var du en av dem som var avundsjuk på att han fick ligga med nya tjejer varje helg.
Självklart hade jag också den där heta drömmen som gjorde att bröstvårtorna styvnade och jag blev våt bara av att han tittade på mig. Jag fick honom aldrig, inte då.

När jag lämnade kommunen där jag växte upp för att studera på annan ort så åkte jag ibland hem och besökte min gamla mormor på somrarna. Hon bodde kvar i huset där hon alltid hade bott och de flesta av de jag en gång gått i skolan med fanns också kvar i min gamla hemkommun.
En dag fick jag veta att det var dans i den gamla folkparken. I förhoppning om att träffa några av de jag en gång umgåtts med tog jag cykeln ner till parken. Det var sommar och varmt och mycket folk.

Genast när jag kommit in träffade jag Per, den där snyggaste killen från gymnasiet. Jag blev riktigt förvånad över att min kropp fortfarande reagerade så häftigt så fort jag såg honom. Han hade verkligen inte blivit mindre sexig med åren, tvärtom.
Han log när han såg mig och, lite berusad, sa han:
– Det är ju du! Den jag alltid drömde om att kyssa när jag var sexton!
Vi var trettio nu men jag kunde utan problem komma ihåg känslan jag haft som sextonåring.
– Det är väl inte försent nu heller! Jag kanske är bättre på att kyssas idag än jag var då!

Han tittade på mig i ett par sekunder innan han tog mitt ansikte mellan sina händer och kysste mig länge.
Hela kroppen pirrade och jag ville känna den tungan på fler ställen. Jag ville känna den nu.

– Var är din cykel, frågade jag. Här kan vi inte stanna!

Vi smög iväg mot cyklarna, bort från alla blickar, och cyklade iväg.
Jag ville inte vänta. Jag ville verkligen inte vänta. Jag hade väntat sedan jag var sexton.
Jag cyklade upp till en skogsdunge några hundra meter bort, slängde mig ner i mossan och sa:
– Slicka mig! Låt mig få den där orgasmen jag ville uppleva med dig innan jag ens hade haft sex för första gången!

Det var den mest fantastiska timme av sex jag någonsin upplevt. Vi var kåta som tonåringar trots att några år gått.
Han smekte av mig mina trosor tills jag hade bara min långa vita kjol på mig. Jag satte mig på hans ansikte och han slickade mig nästan fram till orgasm. Sedan lyfte han av mig och bad mig att rida honom istället.
Så snart jag kände hans hårda, stora kuk glida in i mitt trånga hål så kom jag. Jag kunde inte vara tyst och jag tror nästan att de hörde oss ända bort till dansbanan.

Jag besökte min mormor fler gånger den sommaren än jag någonsin gjort tidigare. Hon var nog glad att se mig lite oftare. Jag var glad för att jag hade mer sex, och framförallt bättre, än jag hade haft på flera år.