Blog, lust, sex

Att behaga dig

Jag är inte bara retsam, ibland tycker jag om att behaga dig och att bara få dig att njuta.

Jag kommer in i rummet och jag ser hur du sitter upptagen vid ditt skrivbord. Du pratar med någon i telefonen och jag kan höra att det är viktigt. Det är inget ovanligt att du jobbar hemmifrån på kvällarna och ibland tycker jag synd om dig. Du jobbar alldeles för mycket.
Först funderar jag på om jag ska ta in en kopp kaffe till dig där du sitter men istället kommer jag på en bättre idé.

Jag smyger upp bakom dig. Tyst så att du inte ska höra kryper jag ner under skrivbordet. Du är upptagen så du lägger inte märke till mycket där du sitter.
Först när jag lägger handen på knappen till dina jeans märker du att jag är där men då är det lite för sent för dig att protestera.
Jag smeker din kuk en stund med handen utanpå jeansen och känner hur den växer under mina fingrar. Du pratar ännu med en kund i telefonen när jag försiktigt knäpper upp dina byxor och tar fram din kuk i friheten. Den är hård nu.
Nu böjer jag mig fram och låter spetsen på min tunga slicka ditt ollon och jag vet hur du får anstränga dig för att låta avslappnad och professionell i telefonen.
Jag öppnar munnen och låter din kuk glida in mellan mina läppar, börjar röra mitt huvud fram och tillbaka medan läpparna kramar den. Jag kan känna hur du växer ännu mer i min mun. Min tunga kysser snabbt och intensivt toppen på din hårda kuk medan jag suger dig.
Jag hör hur du harklar dig för att behålla lugnet och andas normalt. Du tar tag i mitt hår medan du försöker avsluta samtalet med din kund. Bestämt för du mitt huvud upp och ner över din kuk. Du försöker att inte göra det för snabbt för att inte tappa kontrollen i telefonen.

Jag kan känna hur nära du är din orgasm och jag undrar lite nyfiket om du ska klara av att hålla dig tills ni avslutat ert samtal.
Nu är ni klara och jag tror att du lyckades få in den här senaste affären också som jag vet att du har jobbat så länge på att få i mål. Du hinner inte mer än lägga på luren innan du kommer våldsamt i min mun. Jag sväljer och ler.